Akkutie 12, 00770 Helsinki
Puh. 030 636 4400

Kaaritie 5, 06400 Porvoo
Puh. 010 3244 802

info@propaint.fi

Ota yhteyttä

Auton korikorjaus

Auton korikorjaus Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla sekä Porvoon seudulla hoituu J.M. Pro-Paint Oy:n ammattilaisten toimesta huolellisesti mutta tehokkaasti, laadusta tinkimättä. Esimerkiksi auton korin korjaus ja auton korin oikaisu ovat toimenpiteitä, joita on hankala tehdä itse ilman asiantuntemusta ja oikeita työkaluja. Siksi kannattaakin kääntyä aina turvallisin mielin autokorjaamoon alan ammattilaisen puoleen, jotta korinoikaisu saataisiin tehtyä oikein.

Auton rungon oikaisu kokeneen ammattilaisen toimesta tehtynä takaa sen, että autosta saadaan turvallinen käyttää myös kolarin jälkeen – auto myös säilyttää näin jälleenmyyntiarvonsa. Me toteutamme vaativatkin korikorjaukset ja runkojen oikaisut sekä Porvoon että Helsingin Tattarisuon toimipisteillämme.

Auton korikorjaus ja korille tehtävät toimenpiteet riippuvat aina kolarin tai jonkin muun vastaavan onnettomuuden aiheuttamien vaurioiden laajuudesta sekä auton merkistä ja mallista. Joskus pelkkä lommon ulosveto riittää, mutta yleensä lommoja tarvitsee myös vähintäänkin silotella.

Jos taas korin osien oletetaan siirtyneen paikoiltaan (tämän seurauksena saumat, sovitukset tai peltien päällekkäisliitokset eivät istu paikoilleen), on aiheellista tehdä korin mittaus.

J.M. Pro-Paint Oy:llä on käytössään viimeisimmät välineet, kuten esimerkiksi oikaisupenkit, nostimet ja muut tarvittavat oikaisulaitteet. Lisäksi henkilökunnallamme on vuosien kokemusta ja lujaa ammattitaitoa kun kyseessä on auton korikorjaus ja siihen liittyvät erilaiset toimenpiteet. Henkilöautojen ohella korjaamme myös esimerkiksi asuntovaunujen ja -autojen sekä pakettiautojen koreja.

Kun auton korikorjaus pääkaupunkiseudulla on tarpeen, tuo autosi meille – meiltä saat asiantuntevaa ja laadukasta kolarikorjausta sekä Helsingissä että Porvoossa.

Vahingon sattuessa

Täytä vahinkoilmoitus helposti verkossa tai soita meille nro 010 3244 800, niin autamme sinua vahinkoasioissa.

Hinauspalvelu

Jos tarvitset hinausapua, soita numeroon

09 350 8550

http://www.hinausautokeskus.fi

J.M. Pro-Paint Oy

Akkutie 12, 00770 Helsinki
info@propaint.fi

Puh. 010 3244 800

Ma-To 07:30 - 17:00
Pe - 07:30 - 16:00

Varaa aika

Sijaisauto

sijaisauto2Sijaisauto korjauksen ajaksi. Kysy tarjousta 

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. M. Pro-Paint Oy
Akkutie 5
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 2125719-8
Puh: 09-3891142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. M. Pro-Paint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.