Auton tuulilasin korjaus

Menikö tuulilasi rikki? Auton tuulilasin korjaus Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Porvoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla tapahtuu J.M. Pro-Paint Oy:n ammattilaisten toimesta nopeasti ja tehokkaasti, kun vain tuot autosi toiselle kahdesta toimipisteestämme: Helsingin Tattarisuolle tai Porvooseen.

Tuulilasin korjaaminen ammattitaidolla

Meillä auton tuulilasin korjaaminen tehdään aina asianmukaisesti, ammattitaidolla ja kunnon työvälineillä. Uusi tuulilasi saadaan paikoilleen rikkoutuneen tilalle nopeasti ja tehokkaasti. Uusi ja kirkas tuulilasi on siinäkin mielessä hyvä, että vanha, naarmuinen ja sumeaksi kulunut saattaa aiheuttaa joskus pahojakin näköhaittoja esimerkiksi aurinkoa vasten ajettaessa.

Jätä korjaustyöt ammattilaisille

Nykyautoissa tuulilasi on myös olennainen osa korin turvarakennetta. Senkin takia tuulilasin vaihtaminen olisi syytä jättää kokeneille, auton tekniikan ja korirakenteet tunteville ammattilaisille. Nykyaikaisissa autoissa tuulilasin taakse on usein myös sijoitettu kamera, joka on huomioitava tuulilasin vaihdon yhteydessä. Myös tuulilasin sadetunnistin kuuluu olennaisena osana monien uudempien automallien varusteisiin.

Saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta ei huolta – kun tuot autosi J.M. Pro-Paint Oy:n autokorjaamon toimipisteelle, sinun ei tarvitse huolehtia itse mistään vaan auton tuulilasin korjaus tapahtuu ammattimiesten toimesta varmalla otteella. Me vaihdamme kaiken merkkisiin ja mallisiin autoihin tuulilasit Helsinki – Espoo – Vantaa -akselilla sekä Porvoossa.

Tilaa uusi tuulilasi meiltä

Kun autoon vaihdetaan kuluneen tai rikkoutuneen tilalle uusi tuulilasi, hinta määräytyy pitkälti merkin ja mallin sekä tuulilasin mahdollisten erikoisvarusteluiden mukaan. Jos auton tuulilasin korjaus on ajankohtainen toimenpide, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kysy lisää – tai pyydä suoraan tarjous.

J.M. Pro-Paint Oy

Akkutie 12, 00770 Helsinki
info@propaint.fi

Puh. 010 3244 800

Ma-To 07:30 - 17:00
Pe - 07:30 - 16:00

Varaa aika

Sijaisauto

sijaisauto2Sijaisauto korjauksen ajaksi. Kysy tarjousta 

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. M. Pro-Paint Oy
Akkutie 5
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 2125719-8
Puh: 09-3891142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. M. Pro-Paint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.