Tuulilasin vaihto

Onko auton tuulilasi rikki ja kipeästi vaihdon tarpeessa? Siinä tapauksessa ota suunnaksesi J.M. Pro-Paint Oy:n toimipiste Helsingin Tattarisuolla tai Porvoossa, sillä meillä tuulilasin vaihto käy ripeästi koko pääkaupunkiseudulla. Menipä auton lasi rikki sitten kolarissa tai kiveniskusta, meiltä tuulilasin korjaus käy varmalla otteella kaiken merkkisiin ja mallisiin autoihin, sekä uusiin että vanhempiin.

Tuulilasin asennus ammattitaidolla

Tuulilasin asennus kannattaa muutenkin teetättää aina luotettavalla ja kokeneella ammattilaisella, sillä etenkin uusimmissa automalleissa tuulilasin varusteluihin kuuluvat esimerkiksi sekä tuulilasin taakse sijoitettu kamera että sadetunnistin. Siksi suosittelemme hyödyntämään meidän osaamistamme, mikäli auton lasivahinko on päässyt syystä tai toisesta syntymään.

Huonokuntoinen tuulilasi on turvallisuusriski

Kivenisku tuulilasissa tai pienempi särö tuulilasissa eivät aina vaadi akuuttia toimintaa, mutta lujempi osuma saattaa aiheuttaa sen, että säröt lähtevät pikku hiljaa etenemään. Etenkin näkökentän tielle osuvat säröt ja kiveniskut saattavat aiheuttaa ongelmallisia näköesteitä – tuulilasin vaihdot kannattaisi juuri sen takia teettää mieluummin riittävän ajoissa kuin liian myöhään.

J.M. Pro-Paint Oy vaihtaa autoihin vain laadukkaat tuulilasit vanhojen tilalle. Siksi kannattaakin ottaa suunnaksi jompikumpi pääkaupunkiseudulla sijaitsevista toimipisteistämme, kun tuulilasin vaihto tulee syystä tai toisesta ajankohtaiseksi – palvelemme sinua ammattitaidolla Helsingissä ja Porvoossa. Meidän valikoimistamme löytyy kattavasti uusia tuulilaseja eri automerkeille ja -malleille. Ota vain yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää, tai pyydä meiltä suoraan tarjousta uuden tuulilasin vaihdosta rikkoutuneen tai halkeilleen tilalle.

J.M. Pro-Paint Oy

Akkutie 12, 00770 Helsinki
info@propaint.fi

Puh. 010 3244 800

Ma-To 07:30 - 17:00
Pe - 07:30 - 16:00

Varaa aika

Sijaisauto

sijaisauto2Sijaisauto korjauksen ajaksi. Kysy tarjousta 

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. M. Pro-Paint Oy
Akkutie 5
00770 HELSINKI

Y-tunnus: 2125719-8
Puh: 09-3891142

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. M. Pro-Paint Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.