overlay2 palvelut

Kolarikorjaukset suuriin ja pieniin vaurioihin.

Kolari- ja vauriokorjaus on monivaiheinen prosessi, jossa lukemattomien asioiden on osuttava kohdalleen. Ennen varsinaista korjauksen aloitusta ollaan lähetetty monet sähköpostit ja soiteltu puhelut saavuttaaksemme aloituspisteen. Tästä alkaa lupausten lunastus.

Auton kuuluu olla liikenteessä, eikä suinkaan korjaamon pihassa, joten homma käyntiin suunnitellusti ja hallitusti. Korjausten kesto vaihtelee, mutta meidän verstaalla keskimäärin lienee jossain kolmen arkipäivän nurkilla. Puskurin päädyn maalaus onnistuu tietysti vaikka päivässä.

Purkamisen yhteydessä saattaa tulla esiin rikkinäistä ”pikkusälää”, pesurinpumppua, kiinnikkeitä, parkkitutkaa tms. Lisätilauksen lähdettyä välittömästi näiden huomioiden jälkeen vältytään turhalta odottelulta ja auton seisottamiselta.

Tilanteet, joissa osan toimitusaika on todella pitkä, esim. 3 kuukautta, tai osaa ei ole saatavissa on otettava mielikuvitus käyttöön. Ketteryys on vahvuutemme tässäkin asiassa.

Lue lisää: Vauriokorjaamo

Ajoneuvon peltivaurion korjaus kannattaa hoitaa mahdollisimman pian kuntoon, jottei se ala keräämään ruostetta ja tee enempää vahinkoa kulkuneuvollesi. Peltivaurioiden korjaustyöt sisältävät mm. auton pellin lommolle menneiden osien suoristuksen, hiomisen, tasoituksen ja silotuksen vaurion koosta riippuen sekä mahdollisen maalipinnan uudelleen maalauksen.

Arvioimme kulkuneuvosi peltivauriot ja annamme niiden korjauksen kustannusarvion joko paikan päällä tai lähetettyjen kuvien perusteella. Näin tiedät etukäteen millaiseen summaan varautua, ja voit harkita, haetko korvausta vakuutusyhtiöltäsi, vai onko korjaustyö järkevämpää hoitaa omakustanteisesti.

Korjaamme niin pienet lommot ja naarmut kuin suuremmatkin peltivauriot huolellisesti ja tarkasti, nopealla aikataululla.

Lue lisää: Peltivaurion korjaus

Tiedämme miten hankala luotettavaa automaalaamoa on löytää. Osaltaan johtunee siitäkin seikasta, että ns. ”tehokkuuden kulttuuri” on alkanut kukoistaa tälläkin alalla.

Maalaamoiden henkilökunnan määrä on yleisesti alkanut kasvamaan keskimäärin neljästä-kuudesta lähes kahdenkymmenen työntekijöiden yksiköihin.

Tuossa mittakaavassa toimittaessa on ymmärrettävästi haasteellista pitää kaikkia lankoja käsissä.

Meillä niin kuin muillakin AWUX -ketjun jäsenillä läpi Suomen on pääfokuksena asiakas ja pysyvät asiakassuhteet, joten olemme tiedostaneet pienien yksiköidemme voiman nimenomaan laadunvalvonnassa, nopeudessa ja joustavuudessa.

Tässä kohtaa on siis kannattavaa luottaa pienempään.

LUE LISÄÄ: AUTOMAALAAMOAutomaalaus

Tuulilasin asennus kannattaa teetättää aina luotettavalla ja kokeneella ammattilaisella, sillä etenkin uusimmissa automalleissa tuulilasin varusteluihin kuuluvat esimerkiksi sekä tuulilasin taakse sijoitettu kamera että sadetunnistin. Siksi suosittelemme hyödyntämään meidän osaamistamme, mikäli auton lasivahinko on päässyt syystä tai toisesta syntymään.

Huonokuntoinen tuulilasi on turvallisuusriski. Kivenisku tai pienempi särö tuulilasissa eivät aina vaadi akuuttia toimintaa, mutta lujempi osuma saattaa aiheuttaa sen, että säröt lähtevät pikku hiljaa etenemään. Etenkin näkökentän tielle osuvat säröt ja kiveniskut saattavat aiheuttaa ongelmallisia näköesteitä.

Lue lisää: Tuulilasin vaihto | Helsinki

Vaurioituneita muoviosia ei aina tarvitse kokonaan uusia. Meillä korjaus sujuu nopeasti erikoismenetelmin ja muoviosiin sopivin maalein. Korjaamme paljon myös matkailuautojen ja matkailuvaunujen vahinkoja. Niissä on tyypillisesti isoja muovikomponentteja, joiden korjaaminen vaatii erikoistuneen ammattilaisen.

Täsmäkorjauspalvelumme auttaa pienemmissä korjauksissa. Arvioimme vaurion laajuuden ja korjaustarpeen tarvittaessa. Ota yhteyttä, niin saat kustannusarvion.

Lue lisää: Muoviosien korjaus

Alustava tarkastus voidaan suorittaa hyvillä valokuvillakin, joiden perusteella pystymme arvioimaan paikanpäällä käynnin tarpeen ennen lopullista arviota.

Korjaamolla tapahtuvassa tarkastuksessa otamme valokuvat, teemme kattavan vauriokartoituksen, laadimme varaosaluettelon sekä sovittelemme aikataulun asiakkaamme toiveiden mukaan.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Ajokuntoista autoa ei kannata viikkoja tai edes päiviä seisottaa korjaamon pihalla odottamassa osia.

Jos auto on lähes ajokuntoinen, voimme asiakkaan odottaessa pienellä ensiavulla saattaa sen ajokuntoiseksi siihen saakka, kunnes tarvittavat osat on toimitettu korjaamollemme.

Huolellinen vauriotarkastus ja suunnittelu on tärkein tekijä korjausprosessin onnistumiselle. Varaosat on oltava käden ulottuvilla korjauksen aloituspäivänä.

Katso esimerkkicase

Lue lisää: Vahinkotarkastus aikaa varaamatta

Tutustu työnäytteisiimme

Pro-Paint on täyden palvelun peltikorjaamo Helsingin Tattarisuolla. Korjaamme niin pienet lommot ja naarmut kuin suuremmatkin peltivauriot huolellisesti ja tarkasti, nopealla aikataululla. 

Peltivaurioiden korjaus

Peltivaurioiden korjaus on monivaiheinen prosessi, jossa lukemattomien asioiden on osuttava kohdalleen. 

Aluksi arvioimme kulkuneuvosi peltivauriot ja annamme niiden korjauksen kustannusarvion joko paikan päällä tai lähetettyjen kuvien perusteella.

Peltivaurioiden korjaustyöt sisältävät mm. auton pellin lommolle menneiden osien suoristuksen, hiomisen, tasoituksen ja silotuksen vaurion koosta riippuen sekä mahdollisen maalipinnan uudelleen maalauksen.

Tutustu alla olevassa galleriassa auton peltivaurioiden korjauksen eri vaiheisiin.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

  • Nopea ja asiantunteva
  • Edullinen sijaisauto tarvittaessa
  • Yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, ja sinä saat itse päättää, missä korjautat autosi vahingot, vaikka vakuutusyhtiö maksaa korjauksesta aiheutuvat kulut.

Meillä on vankka kokemus kolarikorjauksesta, joten saat nopeasti arvion vahingon korjauskustannuksista ja korjausten laajuudesta, vaikka kuvien perusteella, jos et pääse paikan päälle! Ota yhteyttä!

Älä anna rahan olla
esteenä autosi kunnolle.

Awux-Tilillä maksat joustavasti.
Lisätietoja laskulla ja
osamaksulla maksamisesta:
Awux-Tili

Tee vahinkoilmoitus heti netissä:

Mikäli olet liikennevahingossa syyllinen osapuoli tai kyseessä on kaskovahinko, voit täyttää vahinkoilmoituksen meillä.
Toimitamme ilmoituksen puolestasi vakuutusyhtiöösi ja hoidamme asiasi tästä eteenpäin.

Voit tietysti halutessasi myös täyttää ilmoituksen vakuutusyhtiösi internet-sivujen kautta.
Syyttömänä osapuolena huolehdi siitä, että vastapuoli tekee vahinkoilmoituksen!

Ota yhteyttä, henkilökuntamme auttaa ja neuvoo kaikissa vahinkoasioissa.

Avaa vahinkoilmoitus (PDF)

overlay34

overlay34

Vakuutusyhtiöiden puhelinnumerot:

fennia
010 503 05
folksam
010 80 81 88
pohjantähti
020 763 4010
lähitapiola
Ei ilm. puhelimitse
volvia
010 191 820
if
010 19 19 19
pohjola
0303 0303
Tryg
0200 72020
renault vakuutus
010 191 820
turva
010 19 5108
fennia
010 3910 394
fennia
010 194 677
fennia
040 450 4520

Ota yhteyttä heti


Yhteydenottolomakkeen käyttäminen vaatii sivuston evästeiden hyväksymisen! Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com